Στα πρώτα θέματα βρετανικών ΜΜΕ οι εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν

Μεταξύ των πρώτων θεμάτων σε βρετανικά ΜΜΕ βρίσκονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν, μητέρας ενός μόλις 11 μηνών μωρού, στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Αρχικά, η βρετανική The Sun ανήρτησε τις εξελίξεις της υπόθεσης στο πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του μέσου. Το δημοσίευμα αναφέρεται στην μεταφορά του 32χρονου πιλότου και συζύγου της στην Αθήνα από την Αλόννησο, όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της 20χρονης.

Επιπλέον, η The Sun στο άρθρο με τίτλο «Ο σύζυγος της Βρετανής μητέρας που σκοτώθηκε σε εισβολή οδηγήθηκε στα κεντρικά της ελληνικής αστυνομία προκειμένου να καταθέσει έπειτα από εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας», παραθέτει δηλώσεις Ελλήνων αστυνομικών που κάνουν λόγο για στοιχεία που «πιθανά να αλλάζουν τα δεδομένα».

Παράλληλα, το βρετανικό μέσο αναφέρεται σε τρία στοιχεία που αλλάζουν τα δεδομένα στην έρευνα.

Η The Sun παραθέτει αρχικά την περίπτωση των καρτών μνήμης που αφαιρέθηκαν από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και την δραστηριότητα στο κινητό του πιλότου, σε ώρα που φέρεται, σύμφωνα με τις καταθέσεις του, να είναι δεμένος και ακινητοποιημένος.

Το τρίτο στοιχείο αφορά στο ρολόι του θύματος, το οποίο δείχνει δραστηριότητα σε χρόνο που δεν συνάδει με τις δηλώσεις του συζύγου του στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.

Στα βιομετρικά στοιχεία από το ρολόι της Καρολάιν αναφέρεται η Daily Mail

Δημοσίευμα της Daily Mail με τίτλο «Έλληνες αστυνομικοί ανακρίνουν τον σύζυγο της δολοφονηθείσας Κάρολαϊν Κράουτς, εν μέσω ισχυρισμών πως το ρολόι της υποδηλώνει πως δεν πέθανε σε χρόνο που εκείνος δήλωσε πως την σκότωσαν οι εισβολείς» αναφέρεται στα βιομετρικά στοιχεία από το ρολόι της Κάρολαϊν, που όπως επισημαίνει «υποδεικνύουν τον ακριβή χρόνο που η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά».