Νεκρός άνδρας από τη σφοδρή καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη (Video)

Τραγική κατάληξη είχαν δυστυχώς οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα, του οποίου το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές στην Θεσσαλονίκη ειδοποιήθηκαν, ότι κατά την καταιγίδα, που έπληξε την περιοχή το απόγευμα του Σαββάτου, χείμαρρος παρέσυρε όχημα στο οποίο επέβαινε ένα άτομο.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-06/andras-polixnh.jpg.webp?itok=_H1iSgkY

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο, προκειμένου να εντοπίσουν όχημα, το οποίο όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, έπεσε γρήγορα  μέσα σε ακόμη μεγαλύτερο χείμαρρο. Ο άτυχος άνδρας δυστυχώς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το thestival, το άψυχο σώμα του άνδρα παρασύρθηκε από το νερό και εντοπίστηκε σε ρέμα, στην οδό Μυτιλήνης. Το θύμα εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος κατάφερε να προσεγγίσει την άκρη του ρέματος και να ανασύρει την σορό του.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από τη σφοδρή καταιγίδα - Το όχημά του... |  Ελλάδα Ειδήσεις

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Διασώστες του ΕΚΑΒ για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Video από τις έρευνες:

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε, όπως μεταδίδει το thes.gr, ότι ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να περάσει σημείο, απ’ όπου περνούσαν ορμητικά τα νερά, ωστόσο η δύναμη των υδάτων ήταν τέτοια που τελικά παρασύρθηκε μέσα σε ρέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άνδρα εντοπίστηκε μέσα σε μεγάλο όγκο νερών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και για τον εντοπισμό του οχήματος.