Ενθουσιασμένος ο πολιτικός κόσμος με τον θρίαμβο Τσιτσιπά-Τα συγχαρητήρια μηνύματα

Η μεγάλη πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που καταφέρνει να φτάσει στον τελικό του Roland Garros, έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό σε όλη τη χώρα με τα συγχαρητήρια μηνύματα να πέφτουν βροχή μετά τη μεγάλη του νίκη το απόγευμα της Παρασκευής.

Στο πλαίσιο αυτό, και ο πολιτικός κόσμος με τη σειρά του εκφράζει τα συγχαρητήριά του για την μεγάλη πρόκριση και του εύχονται καλή επιτυχία για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία του παγκόσμιου Τσισιπά και την πιο ιστορική ημέρα του ελληνικού τένις. «Τελικός Grand Slam, τελικός στο Roland Garros. Τρόπαιο Συγχαρητήρια, Στέφανε! Παίζουμε όλοι μαζί σου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε συγχαρητήριο μήνυμα του προς τον Στέφανο Τσιτσιπά, επεσήμανε τα εξής: «Πέρσι στα ημιτελικά, φέτος στον τελικό του Roland Garros. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί για πρώτη φορά ένα τρόπαιο Grand Slam και του ευχόμαστε την Κυριακή να είναι στην κορυφή. Καλή επιτυχία Στέφανε!».

 

Παράλληλα, συγχαρητήρια μηνύματα έστειλαν επίσης οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και πολλοί άλλοι.