Υπό βροχή αλλά sold out η πρώτη συναυλία στην Τεχνόπολη - Σακελλαροπούλου και Μπακογιάννης ήταν εκεί

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ήταν ο καλλιτέχνης που άνοιξε το μουσικό πρόγραμμα της Τεχνόπολης στο Γκάζι με μία συναυλία που είχε γίνει από τη στιγμή που βγήκαν τα εισιτήρια sold out.

Με ομπρέλες, κάτω από την βροχή και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, κρατώντας αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων, το κοινό απόλαυσε με ασφάλεια μία από τις πρώτες συναυλίες του καλοκαιριού.

Ακόμα και όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το εισιτήριο τουςή δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες στο live, παρακολούθησαν μέσω livestreaming τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, αλλά και το Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή σε μία εμφάνιση-έκπληξη για το κοινό.

Η βροχή, όπως φαίνεται, και στις φωτογραφίες δεν πτόησε κανέναν, καθώς οι περισσότεροι είχαν ήδη προετοιμαστεί και ειχαν πάρει μαζί τους τις ομπρέλες τους.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Τεχνόπολης άνοιξε με τον καλύτερο δυνατό. Στη συναυλία παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Δέδε, τον Πρόεδρο της Τεχνόπολης, πέρασαν με την παρουσία τους το δικό τους μήνυμα για τη στήριξη του πολιτισμού.