Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε στην αγκαλιά του το μωρό της Καρολάιν: «Όταν είδα το παιδί κατέρρευσα συναισθηματικά» (Video)

Ο Χρήστος Βαρδίκος, ο πρώτος αστυνομικός που μπήκε στη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 20χρονη Καρολάιν, μιλά για το πώς βίωσε το ειδεχθές αυτό έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και ως είδηση βρέθηκε μεταξύ των πρώτων θεμάτων μεγάλων διεθνών ΜΜΕ.

«Όταν είδα το παιδί, κατέρρευσα συναισθηματικά». Αυτό ήταν το συναίσθημα που βίωσε ο Χρήστος Βαρδίκος που βρέθηκε πρώτος στον τόπο του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Όπως αναφέρει, μιλώντας στο τρίτο επεισόδιο Deep Blue της ΕΛ.ΑΣ, «όσος καιρός και να περάσει, είναι δεδομένο πως ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο».

Παράλληλα, ο αστυνομικός περιγράφει τα δραματικά δευτερόλεπτα από την στιγμή που έλαβαν το σήμα, που μπήκαν στο σπίτι και είδαν το σκυλί της οικογένειάς, κρεμασμένο στην κουπαστή της σκάλας.

Με δυσκολία στην συνέχεια περιγράφει πως βρήκαν νεκρή την Καρολάιν πάνω στο κρεβάτι, με το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι δίπλα της και τον σύζυγο δεμένο στο πάτωμα. Κράτα το παιδί για μισή ώρα όπως περιγράφει και το έβαλε στο περιπολικό να ζεσταθεί μέχρι να το παραδώσει στους παππούδες του.

Ο συγκλονισμένος αστυνομικός, είναι 40 ετών και έχει μια κόρη 8 ετών.