Tραγωδία σε αγώνες dragster στο Αγρίνιο: Νεκρός 33χρονος οδηγός πατέρας 3 παιδιών (Video)

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου, όταν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster στην πόλη, έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα ένας 33χρονος οδηγός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για τον Γ.Φ., πατέρα τριών παιδιών, από την Αθήνα ο οποίος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα karvasaras.gr, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε (Nissan GTR), στα 180 περίπου μέτρα του αεροδιαδρόμου «δίπλωσε» και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να αρχίσει να αναποδογυρίζει για περίπου 30 μέτρα σε παρακείμενο χωράφι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκόμενων, ο 33χρονος ξεκίνησε την προσπάθεια χρονομέτρησης με το αγωνιστικό του όχημα πολύ καλά, ωστόσο στα 300 περίπου μέτρα το GT-R (εκείνη την ώρα στο κοντέρ είχε σχεδόν 270χλμ./ώρα) άρχισε να χάνει την πρόσφυση από τους πίσω τροχούς.

Όλα εξελίχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, σε τόσο σύντομο χρόνο  που ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθώς σε κλάσματα του δευτερολέπτου το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός πίστας και μετά από αρκετές τούμπες, σταμάτησε η ξέφρενη πορεία του.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν.

Παράλληλα, και η πυροσβεστική έσπευσε ελάχιστα λεπτά μετά το δυστύχημα για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ,αλλά δυστυχώς ο άτυχος 33χρονος είχε φύγει από τη ζωή.