Τέλος σε click away & click inside, στις 14 Μαΐου

Για «καλή γενική εικόνα στην εστίαση» έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε, σήμερα το πρωί, σε σύνολο 7.000 ελέγχων διαπιστώθηκαν 205 παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν στη χρήση μάσκας κυρίως από πελάτες κατά τη διάρκεια της αναμονής.

Τέλος στις αγορές click away και click inside από 14 Μαΐου | mononews

Μιλώντας, πάντως, για τα μέτρα του lockdown, ο κ. Σταμπουλίδης σημείωσε πως στις 14 Μαΐου τελειώνουν τα click away και click inside. «Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15» ανέφερε χαρακτηριστικά. Το Σάββατο 14 Μαίου, ανοίγει άλλωστε επισήμως η τουριστική σεζόν. Ο κ. Σταμπουλίδης πρόσθεσε πως οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα, καθότι ο κίνδυνος της επιδημίας δεν έχει παρέλθει.

Όπως εξήγησε, συνολικά θα επανεξαταστεί το ζήτημα της υποχρέωσης των πολιτών να αποστέλλουν SMS στους πενταψήφιους 13033 και 13032,  ενώ αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές για να πραγματοποιούν τις αγορές τους, δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.