Μαζικό κύμα μετακίνησης ενόψει Πάσχα με ουρές χιλιομέτρων στα διόδια-Πόσα ΙΧ αναγκάστηκαν να κάνουν αναστροφή (Εικόνες)

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στα διόδια της Ελευσίνας, και λόγω των αυστηρών ελέγχων της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων που ισχύουν για τις απαγορεύσεις μετακινήσεων, σημειώνονται μέχρι και αυτή την ώρα σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, από τις 6 το πρωί από τα διόδια της Ελευσίνας, με κατεύθυνση προς Κόρινθο, έχουν περάσει περίπου 13.000 οχήματα και έχουν γίνει περισσότερες από 200 αναστροφές σε οδηγούς που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα.

Ουρά χιλιομέτρων στην Ελευσίνα: Αυστηροί έλεγχοι στα διόδια - Πόσα αυτοκίνητα έκαναν αναστροφή [Εικόνες]

Η Τροχαία αυτοκινητοδρόμων και επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας διενεργούν σαρωτικούς ελέγχους στο σημείο.

1

Οι δεύτεροι επιστρατεύθηκαν δεδομένου ότι παρατηρήθηκε πως αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα. Στο πλαίσιο αυτό, οι επιθεωρητές με ένα φορητό σαρωτή, ταυτοποιούν και διασταυρώνουν τα έγγραφα του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

1

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας, από χθες Μεγάλη Τέταρτη έως και σήμερα στις 06.00 το πρωί 16.400 αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου και έγιναν 227 επιστροφές.

1

Παράλληλα, 18.909 αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια της Αθηνών – Λαμίας και καταγράφηκαν 2 παραβάσεις και 46 επιστροφές στην πόλη.

1