Rapid test σε ιερείς: Ουρές έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών & Πειραιά (Εικόνες)

Rapid test σε ιερείς, αλλά και στο προσωπικό των ναών, διενεργήθηκαν από το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στην Μητρόπολη Αθηνών, από τα κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΙΣΑ προκειμένου να λειτουργήσουν με ασφάλεια οι εκκλησίες το Πάσχα. Στα σημεία σε Αθήνα και Πειραιά σχηματίστηκαν ουρές.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-04/rapid-test-mitropoli-athinon%20%284%29.jpg.webp?itok=QbaMLZVd

Το πλαίσιο της σχετικής Δράσης ξεκίνησε χθες και προβλέπει την πραγματοποίηση ελέγχων σε ιερείς και στο προσωπικό των Ιερών Ναών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, από τα κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, μετά από σχετική πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και σε συνεννόηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-04/rapid-test-mitropoli-athinon%20%283%29.jpg.webp?itok=lgkr4djh

Οι έλεγχοι θα γίνονται καθημερινά τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας σε Ναούς της Αττικής, όπου κατόπιν και σχετικής εγκυκλίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, εκτός από το προσωπικό των συγκεκριμένων Ναών, θα συμμετέχει το προσωπικό και των όμορων Ενοριών.