Malls & κέντρα αισθητικής ανοίγουν το Σάββατο - Click in Shop στη Θεσσαλονίκη

Στο άνοιγμα των malls και των κέντρων αισθητικής βρέθηκε στο επίκεντρο της καθιερωμένης κάθε Παρασκευή σύσκεψης της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, όπως επίσης και η δυνατότητα για επανεκκίνηση του συστήματος click in shop στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έκανε δεκτή την εισήγηση του υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα των εμπορικών κέντρων, των πολυκαταστημάτων outlet και των εκπτωτικών χωριών, καθώς και των παραπάνω δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών αισθητικής, από αύριο Σάββατο 24 Απριλίου 2021.

Σταμπουλίδης: Από Δευτέρα ανοίγουν και μεγάλα πολυκαταστήματα

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Ανάπτυξης είχε εισηγηθεί και τις προηγούμενες εβδομάδες την επαναλειτουργία τόσο των εμπορικών κέντρων όσο και των κέντρων αισθητικής, ωστόσο είχε τότε, λάβει αρνητική απάντηση.

Τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης εδώ και δύο εβδομάδες λειτουργούν με τη μέθοδο του click away, αλλά από αύριο Σάββατο θα μπορούν να δέχονται πελάτες στο εσωτερικό του, με ραντεβού.

Lockdown: Αποφασίζουν οι ειδικοί για Mall και κέντρα αισθητικής – Τι θα γίνει με το click inside στη Θεσσαλονίκη - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις σήμερα Παρασκευή στις 18:00

Στις έξι το απόγευμα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Στην ενημέρωση σήμερα θα συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.