Κυψέλη: Απίστευτος συνωστισμός στην πλατεία με ποτά και μουσική σε μια μέρα με 3.067 κρούσματα

Απίστευτες καταστάσεις αργά χθες το βράδυ στην πλατεία της Κυψέλης, όπου εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν σε ένα υπαίθριο πάρτι με Dj και ποτά, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο.

Η κατάσταση στην πλατεία ήταν χαοτική, με το πλήθος να αγνοεί τα μέτρα και να απολαμβάνει μουσικές και αλκοόλ σε μικρές και μεγάλες παρέες, οι οποίες δεν τηρούσαν καμία απόσταση, ενώ φυσικά οι μάσκες είχαν πάει… περίπατο.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν οι θαμώνες του πάρτι έχουν κατακλίσει την πλατεία, ενώ ακόμη και dj έχει επιστρατευτεί για τη διασκέδασή τους.

Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο η βραδιά φέρεται να οργανώθηκε μέσω διαδικτύου με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βραδιά φέρεται να οργανώθηκε από κάποιους και το νέο διαδόθηκε άμεσα, με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο από κόσμο στην πλατεία.

Η διασκέδαση ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και κράτησε ώρες.

Να σημειωθεί ότι χθες μπήκε «Φρένο» σε άλλα «πάρτι» στην πλατεία Βαρνάβα, καθώς υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση του σημείου από αστυνομικές δυνάμεις.