Μία 10δα ελληνικών νησιών στο βρετανικό Family Traveller: Ποιο είναι στην 1η θέση

Τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά, ιδανικά για οικογενειακές διακοπές. Η λίστα προτείνεται από το δημοφιλές διαδικτυακό ταξιδιωτικό περιοδικό της Βρετανίας Family Traveller.

Τα δέκα καλύτερα ελληνικά νησιά για τις φετινές οικογενειακές διακοπές προτείνει το ταξιδιωτικό διαδικτυακό μέσο της Βρετανίας Family Traveller, με την Αλόννησο να είναι στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Είναι μία ακόμα κορυφαία διεθνής διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μία πολύ δυναμική πορεία με αφιερώματα και εγκωμιαστικές αναφορές για την υπέροχη Αλόννησο που έχουν ήδη προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Με προορισμούς από τα Δωδεκάνησα, έως τις Σποράδες, τα Επτάνησα αλλά και τις Κυκλάδες, η Αλόννησος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεχωρίζει για το φυσικό περιβάλλον της αλλά και τα θαλάσσια πάρκα της.

Η χρυσή 10αδα των Ελληνικών νησιών για οικογενειακές διακοπές:

1. Αλόννησος

2. Νάξος

3. Παξοί

4. Άνδρος

5. Κουφονήσια

6. Σύμη

7. Λευκάδα

8. Αντίπαρος

9. Σκιάθος

10. Τήλος

Στο πνεύμα αυτό, ο Δήμος Αλοννήσου συνεχίζει να ενημερώνει και να φιλοξενεί δημοσιογράφους με τη φροντίδα και της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κυρίας Μαρίας Αγάλλου.

«Το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας είναι δύο από τις μοναδικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Αλόννησος ως Covid-free τουριστικός προορισμός με συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Με σχέδιο και σύστημα, η Αλόννησος μπαίνει καθημερινά στο μυαλό και την καρδιά όλο και περισσότερων ταξιδιωτών από Ελλάδα και το εξωτερικό», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ Πέτρος Βαφίνης.