Ένα από τα Video ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ - Δείτε το

Σοκάρει το video ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, να τον περιμένουν έξω από το σπίτι του, που ήρθε στο “φως” της  δημοσιότητας.

Γιώργος Καραϊβάζ : Στα χέρια των αρχών βίντεο που δείχνει τους δράστες - Φωτογραφία από την ώρα της εκτέλεσης | in.gr

Στις εικόνες από το εν λόγω video που είναι ένα από εκείνα που εξετάζουν οι αρχές, ίσως το πιο σημαντικό και που αναδημοσιεύουμε από το newsit.gr, φαίνονται οι δύο δράστες να επιβαίνουν στο μηχανάκι και να βρίσκονται κοντά στο σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου, στον Άλιμο, όπου τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04.2021).

Το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε και φωτογραφία τους,  μέσα από πλάνο του Video:

 

dolofonoi-karaivaz-arthro_2

Φαίνονται δε, να περιμένουν και να κοιτάζουν το κινητό του φυσικού αυτουργού, όταν κατά πάσα πιθανότητα λαμβάνουν σήμα, από συνεργό τους, πως ο δημοσιογράφος πλησιάζει.

Δείτε το Video ντοκουμέντο:

Η αστυνομία έχει ζητήσει να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο για τα κινητά τηλέφωνα, που είναι ενεργοποιημένα στο οικοδομικό τετράγωνο, όπου έγινε η στυγνή  δολοφονία.

Γιώργος Καραϊβάζ : Οι αρχές δεν αποκλείουν εκτελεστές από το εξωτερικό – Πιθανώς να βρίσκονται ήδη εκτός συνόρω - Politika Kritis

Ο λόγος είναι πως στα video, ντοκουμέντα που έχουν οι αρχές στα χέρια τους φαίνονται οι δράστες να ειδοποιούνται από κάποιον, ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ φτάνει στο σημείο, στο οποίο στη συνέχεια ο καλός συνάδελφος, εν ψυχρώ δολοφονήθηκε. Όλα έγιναν μέσα σε 20 δευτερόλεπτα απολύτου φρίκης.

Ανατριχιαστική δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του | MEGA TV

Δέκα σφαίρες, η μία χαριστική βολή, που χτύπησε την ίδια τη δημοσιογραφία και τρεις ακόμα που βρήκαν το αυτοκίνητό του. Στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε κοριός παρακολούθησης κίνησης και εντοπισμού του.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Ψάχνουν βίντεο με τις κινήσεις των δραστών εν αναμονή της βαλλιστικής

Το όπλο δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά σε έκνομη ενέργεια και κατεγράφη ως “καθαρό”, αλλά το αίμα του καλού συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ λέκιασε την ελευθεροτυπία, επομένως και την δημοκρατία,  εξ ου και είναι ζήτημα τιμής για όλους η διαλεύκανση του ειδεχθούς εγκλήματος.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. (video) - ertnews.gr

Ανείπωτη η θλίψη όλων στην κηδεία του έγκριτου αστυνομικού συντάκτη

Αυτήν την ώρα  τρεις το απόγευμα της Κυριακής 11 Απριλίου, η συντετριμμένη οικογένειά του, οι πολίτες της γενέτειράς του, οι συνεργάτες και οι φίλοι του, αποχαιρετούν τον Γιώργο Καραϊβάζ, σε μία σπαρακτική εξόδιο ακολουθία στην γενέτειρά του, την Καλλίφυτο  Δράμας, όπου και θα ταφεί με απόφαση του γιου του Δημήτρη, που γνώριζε πόσο τιμούσε και αγαπούσε  τις ρίζες του, ο αξέχαστος και αδικοχαμένος πατέρας του.

 

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2021/04/kideia5.jpg