Εφιάλτης σε παραλία της Κρήτης: Την χτύπησε για να τη βιάσει και η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο

Σκηνές τρόμου έζησε μια 48χρονη σε παραλία της Αμμουδάρας στην Κρήτη, όταν ένας άνδρας αποπειράθηκε να τη βιάσει ενώ έκανε μπάνιο.

Η γυναίκα αντιστάθηκε με όλες τις δυνάμεις της. όμως λόγω του ισχυρού σοκ, φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, η 48χρονη έκανε το μπάνιο της το μεσημέρι στη συγκεκριμένη παραλία και ενώ ήταν ξαπλωμένη και έκανε ηλιοθεραπεία, έπεσε πάνω της ο δράστης.

Εκείνη αντιστάθηκε κι αυτός την χτύπησε για να κάμψει κάθε αντίσταση. Η 48χρονη κατάφερε τελικά να διαφύγει από τα χέρια του και έτρεξε μέσα στη θάλασσα όπου παρέμεινε αρκετή ώρα. Πιθανότατα από το σοκ και τον φόβο η γυναίκα υπέστη σοβαρότατο καρδιακό πρόβλημα κι έτσι χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Το σοβαρότατο περιστατικό, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, κινητοποίησε την τοπική ΕΛΑΣ και με την αξιοποίηση των κατάλληλων πληροφοριών σε συνδυασμό με την κατάθεση της παθούσας, αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου συνέλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής ως δράστη της σεξουαλικής επίθεσης έναν 37χρονο Ηρακλειώτη. Αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες του στην νοσηλευόμενη παθούσα, η οποία και φέρεται να τον αναγνώρισε.

Η προανάκριση ανατέθηκε τελικά στην Ασφάλεια Ηρακλείου ενώ ο 37χρονος φέρεται να ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

 

Πηγή: cretalive.gr