Προφυλακιστέος & 22χρονος μετά τον «Ινδιάνο» για την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 13η Τακτική Ανακρίτρια ο 30χρονος Ελληνοιρακινός, ο οποίος αποκαλείται “Ινδιάνος”, στους κύκλους οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας την οποία υποστηρίζει, θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 27χρονου αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Προφυλακιστέος για την ίδια υπόθεση κρίθηκε νωρίτερα και ένας 23χρονος.

Μετά από την πολύωρη διαδικασία ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας που αρνείται την κατηγορία, παίρνει τον δρόμο για την φυλακή με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν, κατά περίπτωση, περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευσης συμμετοχής σε διαδηλώσεις.

Προφυλακίστηκε & ο 22χρονος για την υπόθεση ξυλοδαρμού του αστυνομικού

Ακόμα μία προφυλάκιση αποφάσισαν το βράδυ της Κυριακής, ανακρίτρια και εισαγγελέας για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την περασμένη Τρίτη.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 22χρονος για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για τον ύποπτο ο οποίος είχε συλληφθεί, όταν μετά τα επεισόδια πήγε με τη μητέρα του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης για να δηλώσει ότι έχασε το πορτοφόλι του, το οποίο αστυνομικοί είχαν βρει νωρίτερα στο σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού. Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, που απολογήθηκαν σήμερα.