Εντοπίστηκαν ερωτικές επιστολές ανηλίκων προς τον Λιγνάδη-Ξεσπά ο αδερφός του (βίντεο)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς  κατά τη διάρκεια νέας αυτοψίας στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, φέρεται να εντοπίστηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο ίδιος από ανήλικα.

Ειδικότερα, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» αποκαλύφθηκε σήμερα ότι, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του, οι Αρχές δεν είχαν ερευνήσει έναν κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου φέρεται να βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.

Εκεί, μετά από έρευνα, φέρεται να βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και ,όπως αναφέρει η εφημερίδα Μπαμ, η αποκάλυψη έγινε όταν στα γραφεία της έφτασε ένας κλειστός ανώνυμος φάκελος.

Φωτογραφίες από γράμματα και ερωτικές επιστολές

Αυτός περιείχε φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο της πολυκατοικίας, που όπως καταγγέλθηκε στην εφημερίδα δεν ερευνήθηκε από την αστυνομία. Ο ίδιος φάκελος περιελάμβανε γράμματα και ερωτικές επιστολές, επίσης σε φωτογραφίες.

Στη συγκεκριμένη εφημερίδα δημοσιεύεται μάλιστα και ένα από αυτά τα γράμματα, το οποίο φέρεται να έχει γραφτεί από ένα κορίτσι που, όπως αναφέρει, πρωτοείδε τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν εκείνη ήταν 10 ετών. Μάλιστα, στην εφημερίδα φαίνεται να εστάλη  και πλήθος ερωτικών γραμμάτων μεταξύ του κ. Λιγνάδη και προσώπων, ακόμη και μαθητών του.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει με φωτογραφικά ντοκουμέντα που της εστάλησαν ότι κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, την περασμένη Τετάρτη, οι Αρχές δεν ερεύνησαν (καθώς δεν τους υποδείχτηκε από τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη) ένα κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.

Ξεσπά ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη

Με αφορμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα, και λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», ο αδελφός του καλλιτέχνη, Γιάννης Λιγνάδης, παρενέβη και στράφηκε κατά της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λιγνάδης ανέφερε σε υψηλούς τόνους ότι «περιήλθε στη γνώση μου ότι στην εκπομπή σας νωρίτερα αναπαρήχθει ένα έντυπο υλικό της κατ’ ευφημισμόν εφημερίδας Μπαμ, το οποίο υλικό αποκτήθηκε υπόπτως και παρανόμως από τον κατ’ ευφημισμόν αρχισυντάκτη αυτής της εφημερίδας και αυτούς που έκαναν το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ.

Πρέπει να σας πω ότι αυτό το υλικό, πέραν του ότι δεν έχει καμία νομική υπόσταση εφόσον δεν αποκτήθηκε με θεσμικό τρόπο. Αντιλαμβάνεστε ότι υπόκειται σε αλλοιώσεις, επεξεργασίες και τα γνωστά που γίνονται. Το δε περιεχόμενο του, το τάχα μου ύποπτο, είναι παντελώς αναξιόπιστο και φαύλο από όλες τις απόψεις. Κακόβουλο και γελοίο. Αστείο».

Διαμορφώνετε την κοινή γνώμη-Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί

«Μία εκ των επιστολών, που αναπαρήχθει, αναγνωρίστηκε από την ίδια την συντάκτρια της την κυρία Τζένια Κονταράτου, η οποία είναι προσωπική φίλη του αδελφού μου και διατηρούσε μακρό φιλικό δεσμό μαζί του. Το περιεχόμενο είναι ερωτοσατυρικό, αστείο. Αναφέρομαι σε ένα ποίημα. Είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα», συμπλήρωσε.

«Ήθελα να σας πω, όμως, σαν σύσταση, ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με καταπατημένα ανθρώπινα δικαιώματα, τα θεμελιώδη δικαιώματα τα οποία έχουν καταπατηθεί. Πρέπει να υπάρχει μια ευαισθησία στο λειτούργημα το οποία ασκείται γιατί υπάρχει ευθύνη σε αυτό.

Διαμορφώνετε την κοινή γνώμη. Σχολιάζετε κιόλας πράγματα και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί οι καιροί δεν είναι υγιείς. Είναι πονηροί καιροί», υπογράμμισε παράλληλα ο αδερφός του σκηνοθέτη.