Έφτασε στις φυλακές Τριπόλεως ο Δ. Λιγνάδης-Σε ειδικό χώρο μόνος του για μια εβδομάδα

Ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης, μετά την απόφαση προφυλάκισης του για την βαριά κατηγορία του βιασμού κατά συρροήν. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 16:00 έφτασε στις φυλακές με το ειδικό βαν των μεταγωγών.

Η μεταγωγή του ξεκίνησε στις 15:00 και ο ίδιος μεταφέρθηκε στις φυλακές της Τρίπολης, όπου λειτουργεί πτέρυγα για κρατούμενους σχετιζόμενους με σεξουαλικά εγκλήματα.

Η μεταγωγή έγινε εκτάκτως καθώς δεν υπήρχε κοντινό προγραμματισμένο δρομολόγιο  για τις φυλακές Τρίπολης.

Επισημαίνεται ότι ο ίδιος θα βρίσκεται μόνος του σε ειδικό χώρο Covid-19 των φυλακών Τρίπολης για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια, θα περάσει από ειδική συνέντευξη από τη διεύθυνση των φυλακών για να τοποθετηθεί σε κελί ή θάλαμο με άλλους κρατουμένους.

Χθες αργά τη νύχτα, υπενθυμίζεται, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ελήφθη η απόφαση για την προφυλάκισή του .

Η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν πολύωρη, ενώ στο πλαίσιο της μαραθώνιας διαδικασίας προσήλθαν αφού έγινε εκτάκτως κλήτευσή τους και δύο μάρτυρες, τους οποίους είχε επικαλεστεί η υπεράσπιση να καταθέσουν, καθώς έκρινε πως θα επιβεβαίωναν τους ισχυρισμούς του.

Μετά την απόφαση ο ίδιος, όπως μετέδωσε το Star, μετήχθη στο κτίριο της ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από την σύλληψή του, το περασμένο Σάββατο, και όπως είναι φυσικό έδειχνε να είναι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά.

Εικόνες από την άφιξη του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τριπόλεως: