Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δ. Λιγνάδη-Ακολουθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης 25/2, ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης απολογούνταν στην ανακρίτρια από τις 14:30 το μεσημέρι, αφού προηγουμένως είχε απορριφθεί το αίτημά του για ακύρωση της προδικασίας.

Αυτή τη στιγμή καταθέτουν οι μάρτυρες που έχει υποδείξει ο ίδιος. Ειδικότερα, πριν από λίγη ώρα βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων η πρώην υφυπουργός Παιδείας, Ελένη Κούρκουλα , ο πρώην σύζυγός της και ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης, καθώς και ο αδελφός του ηθοποιού, Γιάννης Λιγνάδης.

Επισημαίνεται ότι η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης έχουν προταθεί ως μάρτυρες από τον κατηγορούμενο, έτσι ώστε να καταθέσουν υπέρ του και να στηρίξουν το άλλοθι που προβάλλει η υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης ισχυρίζεται  ότι τον Αύγουστο του 2015 βρισκόταν φιλοξενούμενος στο σπίτι τους στην Ιθάκη και όχι στην Επίδαυρο, όπου σύμφωνα με την κατάθεση μάρτυρα-θύματος, ο σκηνοθέτης τον βίασε σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Αφού εξεταστούν οι μάρτυρες, θα ακολουθήσει η διάσκεψη ανακρίτριας – εισαγγελέα που θα αποφασίσουν εάν ο κατηγορούμενος τελικά θα προφυλακιστεί ή εάν θα αφεθεί ελεύθερος.