Μήνυση κατά των 2 καταγγελόντων θα καταθέσει ο Α. Κούγιας-«Αναξιόπιστη και εμμονική η 40χρονη μάρτυρας» (video)

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, αναφέρθηκε στα επόμενα βήματά του σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε ότι ο εντολέας του δεν βρισκόταν στον τόπο τέλεσης των κακουργημάτων, κάτι μάλιστα που θα κατατεθεί με στοιχεία στο δικαστήριο.
Υπογράμμισε δε ότι εκτός της απολογίας Λιγνάδη αύριο, θα καταθέσει και μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και για ψευδή καταμήνυση κατά των δύο καταγγελλόντων, καθώς με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία «όλα είναι ψέματα».
«Αύριο θα καταθέσουμε μήνυση εις βάρος των δύο ανθρώπων και όσων όλο το χρονικό διάστημα έλεγαν αυτά που έλεγαν εις βάρος του», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

«Αναξιόπιστη μάρτυρας η 40χρονη»

Παράλληλα, η υπεράσπιση Λιγνάδη προσανατολίζεται και στην κατάθεση της 40χρονης, η οποία ουσιαστικά «έκαψε» τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας μίλησε για αναξιόπιστη μάρτυρα, της οποίας η κατάθεση είναι ελλιπής.

«Από το περιεχόμενο της καταθέσεως προκύπτει ότι δεν έχει κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των δύο νεαρών», προσέθεσε.

Η 40χρονη η οποία, όπως είπε και η ίδια, διατηρούσε σχέσεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται να είχε εμμονική στάση απέναντί του σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.

Παραλείψεις κατά την προανακριτική διαδικασία

Αναφορικά με το αίτημα ακύρωσης της διαδικασίας που κατατέθηκε το πρωί, ο συνήγορος του σκηνοθέτη επεσήμανε ότι αυτό πηγάζει από τις παραλείψεις που διαπιστώθηκαν στην προανακριτική διαδικασία.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν κλήθηκε ποτέ από τη δικαιοσύνη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για όσα καταγγέλλονται, ενώ «δεν υπήρχαν πουθενά οι εξηγήσεις του» στη δικογραφία.

«Αφού δεν τον κάλεσαν να πει την άποψή του, πώς άσκησαν ποινική δίωξη», συμπλήρωσε

Ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης πως αν τελικά αύριο, που έχει προγραμματιστεί η απολογία του σκηνοθέτη, δε γίνει δεκτό το αίτημα ακυρότητας της διαδικασίας, θα προχωρήσει κανονικά η απολογία.