Από το πειθαρχικό του ΔΣΑ καλούνται για εξηγήσεις οι Α. Κούγιας και Γ. Βλάχος

Από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κλήθηκαν για εξηγήσεις οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Βλάχος, σε σχέση με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών υπήρξαν τρεις αναφορές από δικηγόρους οι οποίοι, αν και δεν εμπλέκονται στην συγκεκριμένη υπόθεση, καταγγέλλουν δηλώσεις των δικηγόρων Αθηνών Αλέξη Κούγια και Γιάννη Βλάχο.

Μετά τις αναφορές αυτές, ενεργοποιήθηκε το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ και καλεί σε εξηγήσεις, αφενός τον κ. Κούγια για τις δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με την επίμαχη υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του κρατικού θεάτρου και αφετέρου τον κ. Βλάχο για δημοσιοποίηση του περιεχομένου δικογραφίας που σχετίζεται με την εν λόγω υπόθεση.

Επισημαίνεται  ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι συνήγορος υπεράσπισης του κ. Λιγνάδη και ο κ. Βλάχος έχει εντολέα του μηνυτή του κ. Λιγνάδη. Μετά τις εξηγήσεις που θα δώσουν οι δύο δικηγόροι, τα πειθαρχικά όργανα του ΔΣΑ θα αποφασίσουν εάν θα ασκήσουν ή όχι πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους.