Νέα αποκάλυψη για τον γνωστό σκηνοθέτη: Ανήλικοι πρόσφυγες αρνούνταν να ξαναπάνε στα μαθήματά του

Πολλές αποκαλύψεις έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας, οι οποίες εμπλέκουν γνωστό σκηνοθέτη σε υποθέσεις παιδεραστίας και σεξουαλικής κακοποίησης εις βάρος παιδιών.

Σε ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Mega, «Live News», αναφέρθηκε ότι μαρτυρίες γειτόνων του γνωστού θεατράνθρωπου που διέμενε στην περιοχή του κέντρου, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, επισημαίνουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεχόταν επισκέψεις από ανήλικα παιδιά.

Όπως είπαν οι κάτοικοι της περιοχής, όταν είχε ερωτηθεί ο σκηνοθέτης για τις επισκέψεις των ανήλικων παιδιών είχε δηλώσει ότι συμμετείχε εθελοντικά σε πρόγραμμα μαθημάτων θεάτρου σε αλλοδαπούς.

Κατόπιν έρευνας για τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, αποδείχθηκε ότι τουλάχιστον τρεις δομές ανήλικων προσφύγων μέσω κοινωνικού λειτουργού είχαν κλείσει μαθήματα στο θέατρο του εν λόγω σκηνοθέτη.

Από κάθε δομή πήγαιναν 3-4 παιδιά και παρακολουθούσαν τα θεατρικά μαθήματα, την περίοδο 2017-18.

Μετά από επικοινωνία με τους φορείς, αποκαλύφθηκε ότι πολλά παιδιά, όπως παρατηρήθηκε, αρνούνταν να ξαναπάνε εκεί, χωρίς να αποκαλύπτουν γιατί ήταν τόσο κατηγορηματικά αρνητικά να ξαναπάνε στο συγκεκριμένο θέατρο. Πολλά από αυτά τα παιδιά ζουν πλέον στη Γαλλία.