Πώς κινούνται τα ΜΜΜ στην Αττική - Σε ποιες γραμμές υπάρχουν προβλήματα

Σε ορισμένες τοπικές γραμμές, κυρίως στις περιοχές Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Φυλής, εντοπίζονται τα προβλήματα, με τις μετακινήσεις με τα λεωφορεία σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, σε κάποιες από τις παραπάνω περιοχές καν δεν εκτελούνται ακόμη δρομολόγια, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της πτώσης δέντρων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ, σταδιακά αποκαθίσταται η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών του τρόλεϊ στο δίκτυό του.

Υπενθυμίζεται πως λεωφορεία και τρόλεϊ βγήκαν στους δρόμους πριν από τις 7 το πρωί, εκτελώντας δρομολόγια στο μεγαλύτερο δίκτυό τους.

Τα δρομολόγια στη γραμμή 1 του μετρό από Πειραιά έως Ειρήνη διεξάγονται κανονικά, ενώ γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να τεθεί πολύ σύντομα σε λειτουργία και το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την Κηφισιά. Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δρομολόγια.

Δρομολόγια διεξάγονται επίσης, σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.

Σημειώνεται ότι για περισσότερες και εξειδικευμένες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185, προκειμένου να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους, αποφεύγοντας όσο είναι δυνατόν την περαιτέρω ταλαιπωρία τους.