Ακόμη μια μήνυση για βιασμό από ηθοποιό κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Μία ακόμη μήνυση κατατέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος ηθοποιού, η οποία αφορά το κακούργημα του βιασμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μηνυτής περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006 από τον ηθοποιό, ο οποίος τότε ήταν σπουδαστής της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Και οι δύο ήταν τότε 22 ετών, (σήμερα αμφότεροι είναι περίπου 37 ετών) ενώ το αδίκημα, σύμφωνα με την πλευρά του μηνυτή, δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.

Ο μηνυτής δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά  μήνυση που κατατίθεται στην Εισαγγελία και αφορά σεξουαλικά αδικήματα, με τους μηνυόμενους να προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκεκριμένα, η πρώτη κατατέθηκε την περασμένη Δευτέρα και στρέφεται κατά γνωστού σκηνοθέτη, με τον καταγγέλλοντα να αναφέρει ότι έπεσε θύμα βιασμού, αποπλάνησης και κατάχρησης σε ασέλγεια, σε ηλικία 15 ετών.