Επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη-«Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν» (εικόνες)

Επίθεση δέχθηκε νωρίτερα σήμερα το πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Eξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, από αγνώστους που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο αναπληρωτής υπουργός στα μέσα κοινωνικής δείχνουν ότι οι άγνωστοι έριξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο του.

Η συγκεκριμένη επίθεση έγινε στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών στο Περιστέρι την ώρα που ο κ. Βαρβιτσιώτης βρισκόταν στο αεροπλάνο επιστρέφοντας από τη Βιέννη, όπου συναντήθηκε με την υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αυστρίας.

Επισημαίνεται ότι είναι η 4η φορά που τα γραφεία του κ. Βαρβιτσιώτη γίνονται στόχος επιθέσεων, ενώ είναι η πρώτη στο γραφείο του στο Περιστέρι.

Η ανάρτηση του υπουργού στο Facebook

«Για άλλη μία φορά το γραφείο μου γίνεται στόχος των γνωστών αγνώστων. Να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν», έγραψε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Για άλλη μία φορά το γραφείο μου γίνεται στόχος των γνωστών αγνώστων. Να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν!

Δημοσιεύτηκε από Miltiadis Varvitsiotis στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Χρ. Ταραντίλης: Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία

Με αφορμή το συμβάν, σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, επεσήμανε τα εξής:

«Στόχος των τραμπούκων έγινε για άλλη μια φορά το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, πέταξαν τρικάκια. Αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα φοβίσουν τον ίδιο ή την κυβέρνηση, κάνουν λάθος.

Το μόνο που κάνουν με τις ενέργειές τους είναι να προκαλούν τους δημοκρατικούς πολίτες. Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία».