Αλεξάνδρα, Λαμπρινή, Νίκος: Οι πρωταγωνιστές των επιχειρήσεων καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων

Δήμος Αθηναίων: «Χωρίς αυτούς η προσπάθεια να αλλάξει η Αθήνα δεν θα μπορούσε να έχει κανένα αποτέλεσμα»

Η Αλεξάνδρα, ο Νίκος και η Λαμπρινή είναι τα βασικά πρόσωπα πίσω από τις επιχειρήσεις καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Σε συνεργασία με εκατοντάδες ακόμη συναδέλφους τους, δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να διατηρούν την πόλη καθαρή, στοιχείο που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δείγματα πολιτισμού.

Επιτελούν ένα σπουδαίο έργο στους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τις πλατείες, τα πάρκα αλλά και στην καρδιά της καθημερινότητάς μας, που δεν είναι άλλο από τις γειτονιές.

«Χωρίς αυτούς, η προσπάθεια να αλλάξει η Αθήνα, να καθαρίσει, να πλυθεί και να απολυμανθεί, δεν θα μπορούσε να έχει κανένα αποτέλεσμα. Γιατί έκαναν πράξη την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι υπηρεσίες καθαριότητας. Μπαίνουν μπροστά στις σαρωτικές επιχειρήσεις που γίνονται καθημερινά αλλά και στις «Κυριακές της καθαριότητας» σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.

 

Στην περίοδο της πανδημίας γίνονται η ασπίδα μας, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, με την παρουσία και τη δουλειά τους στα δύσκολα. Το αυτονόητο της καθαρής πόλης για τους υπολοίπους, είναι αποστολή για τους εργαζόμενους. Και τα καταφέρνουν.
Αυτό έκαναν και σήμερα στα Κάτω Πατήσια. Σάρωσαν, έπλυναν και σφουγγάρισαν ολόκληρη την περιοχή, στην 39η «Κυριακή της καθαριότητας», με κόπο, επιμονή και αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων.

Η Αλεξάνδρα

Η Λαμπρινή

Ο Νίκος