Σοκάρει η κατάθεση της 11χρονης τότε αθλήτριας ιστιοπλοΐας: Ο προπονητής απειλούσε τη ζωή μου αν μιλούσα

Η 21χρονη σήμερα ιστιοπλόος, η οποία κατηγορεί τον 38χρονο πρώην προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση, μίλησε το περασμένο Σάββατο κάτω από συνθήκες απόλυτης μυστικότητας στοn εισαγγελέα, σχετικά με όσα βίωσε στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος φέρεται να απειλούσε την κοπέλα για τη ζωή της όπως και τα μέλη της οικογένειάς της. Με αυτό τον τρόπο προσπάθησε να τους εξαναγκάσει ώστε να μην μιλήσουν στις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση την οποία είχε υποστεί η νεαρή κοπέλα σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Παρ’ όλα αυτά το 2013, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη αθλητικό παράγοντα να μιλήσουν στην Αστυνομία. Εκεί όμως ο διοικητής φέρεται να τους συνέστησε να μη μπουν στην διαδικασία των μηνύσεων για να μην υποστεί εκ νέου ψυχική οδύνη η νεαρή κοπέλα. Το αποτέλεσμα ήταν πάντως ο κατηγορούμενος πλέον προπονητής να απολυθεί από το Όμιλο και έκτοτε να εξαφανιστεί.

Από τότε η 21χρονη σήμερα αθλήτρια προσπαθούσε να σβήσει τις μνήμες από τα όσα υπέστη. Βλέποντας όμως τη Σοφία Μπεκατώρου να καταγγέλλει το δικό της βιασμό, την αναζήτησε μέσω του facebook. Της έστειλε μήνυμα και συναντήθηκαν. Κατόπιν η 21χρονη αθλήτρια αποφάσισε να καταγγείλει κι εκείνη πως υπήρξε θύμα βιασμού από τον προπονητή της.

Στην κατάθεση που έδωσε το πρωί του Σαββάτου, η αθλήτρια φέρεται να αντέκρουσε σε κάθε τόνο τους ισχυρισμούς του προπονητή της ότι υπήρξε «συναίνεση» εκ μέρους της και πως όλα συνέβησαν ενώ η ίδια ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος προπονητής απομακρύνθηκε από τον Όμιλο το 2013, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών.