Θετικός στον κορωνοϊό ο μικρός γιος του Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας - Προληπτικά σε καραντίνα ο ίδιος

Θετικός στον κορωνοϊό, μετά από ελαφρά συμπτώματα που εμφάνισε, βγήκε ο μικρός γιος του Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας, ο οποίος είναι οκτώ ετών. Το γεγονός γνωστοποίησε το βράδυ της Κυριακής, ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτηση του στο Facebook.

Όπως εξήγησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οκτάχρονος Ορφέας Ερνέστο Τσίπρας εμφάνισε ήπια συμπτώματα και έπειτα από τεστ, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τόσο ο πρώην πρωθυπουργός, όσο και η σύντροφός του, Μπέτυ και ο μεγαλύτερος γιος τους Φοίβος, βγήκαν αρνητικοί στον ιό.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει πως παρότι έχει πραγματοποιήσει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer, θα παραμείνει σε προληπτική καραντίνα στο σπίτι, ώσπου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης, καθώς οι γιατροί έκριναν, πως δεν έχει ακόμα αποκτήσει ανοσία, καθώς δεν έχει παρέλθει αρκετό χρονικό διάστημα, από την χορήγηση και της δεύτερης δόσης.

 

Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι.

Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα.
Κάναμε το…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

 

«Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα. Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός. Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα», αναφέρει ο κ. Τσίπρας. Προσθέτει ότι «σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά», έγραψε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.