Νέος Κόσμος: Ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες

Ένας νεκρός και τουλάχιστον τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του επεισοδίου με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αλλοδαπών -πιθανότατα Αλβανών- πριν από το λίγο στην περιοχή του Αγίου Σώστη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών και ακολούθησε «βροχή» πυροβολισμών. Ένας μάλιστα εκ των εμπλεκομένων,  φέρεται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε ένα καφέ στην πλατεία του Αγίου Σώστη, όπου και δέχθηκε πυροβολισμούς και κατά τις ίδιες αναφορές είναι νεκρός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι πατέρας ενός εκ των νεαρών που είχαν δεχθεί επίθεση από άλλους νεαρούς, ενώ ο πολύ σοβαρά τραυματισμένος φέρεται να είναι ο γιος του, ηλικίας περίπου 25 ετών. Ελαφρά τραυματισμένη είναι και η υπάλληλος του καφέ- take away, μέσα στο οποίο βρέθηκαν οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν, και ένας ακόμη άνδρας.

Η αστυνομία αναζητά το όχημα με το οποίο έχουν διαφύγει ένοπλοι, οι οποίοι πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα, η συμπλοκή που κατέληξε σε μακελειό έγινε για οικονομικές διαφορές, παραμένει, ωστόσο, ακόμη άγνωστο πώς αυτές προέκυψαν και αν συντρέχουν παράλληλα και άλλοι λόγοι.