Ο πρώτος γάμος της χρονιάς για τον Δήμο Αθηναίων

Ο πρώτος γάμος της χρονιάς για τον Δήμο Αθηναίων έγινε στις 2.1.2021 και τελέστηκε από τον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Η νύφη ήταν υπέρλαμπρη, φορώντας ένα λευκό φόρεμά σε vintage ύφος, και μαζί με τον κομψό και χαμογελαστό γαμπρό  πόζαραν στην Πλατεία Κοτζιά. Ο έρωτάς τους άρχισε στο Δουβλίνο και άνθισε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας: Σε αυτή τη φράση συνοψίζεται η ιστορία της Νικολέτας και του Rerica.

Ο Rerison Cicero Da Silva από την Βραζιλία και η Νικολέτα Παπαϊωάννου από την Ελλάδα γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο Δουβλίνο όπου ζουν και οι δύο τα τελευταία χρόνια. Ο δεσμός τους ισχυροποιήθηκε κατά το διάστημα του lockdown της Άνοιξης. Αποφάσισαν να παντρευτούν στη χώρα μας καθώς η νύφη έχει μεγαλώσει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Εύχονται να τελειώσει όλο αυτό με τον κορωνοϊό και να μπορέσουν να επισκεφθούν και το Περναμπούκο της Βραζιλίας που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού. Ο γάμος τους ήταν ο πρώτος γάμος για το 2021 στον Δήμο Αθηναίων και ο Δήμαρχος Kώστας Μπακογιάννης με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την γαμήλια τελετή, την οποία μάλιστα διεξήγαγε ο ίδιος.

Και οι δύο είναι μετανάστες στο Δουβλίνο, ο καθένας για να βρει την τύχη του, και ο κοινός στόχος τους ένωσε. Ο γαμπρός αγαπάει ιδιαίτερα να μαθαίνει ξένες γλώσσες και έχει ήδη αρχίσει να καταλαβαίνει και να μιλάει λίγα ελληνικά. Έχει ενθουσιαστεί με την Ελλάδα και τον τρόπο ζωής, ιδιαίτερα με τους ανθρώπους, και θέλει να επιστρέψουν και να ζήσουν στην Ελλάδα όταν μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Η νύφη αγαπάει την εκπαίδευση και την δια βίου μάθηση και θέλει να συνεχίσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της και μετά τον γάμο τους.Όταν τους το επιτρέψει η πανδημία, θέλουν να κάνουν πολλά ταξίδια με πρώτο προορισμό το δάσος του Αμαζονίου. Να ζήσετε για πάντα ευτυχισμένοι!