Η Αθήνα υποδέχτηκε το 2021 με ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα (Εικόνες)

Ο Δήμος Αθηναίων μας προσκάλεσε φέτος να αποχαιρετήσουμε το 2020 με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο φωτιστικό show, video projections και εκατοντάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν τον αττικό ουρανό, η νύχτα μετατράπηκε σε ημέρα και το φως αυτού του μοναδικού υπερθεάματος έφτασε σε κάθε γωνιά της χώρας για να γεμίσουν οι καρδιές όλων μας με αισιοδοξία και ελπίδα.

Όπου κι αν βρισκόμασταν, στο σπίτι, στη δουλειά, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή χωρίς την παρουσία τους, συντονιστήκαμε στην ΕΡΤ1 και την ψηφιακή πλατφόρμα Ertflix.gr για να παρακολουθήσουμε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, αφιερωμένο στο «μαζί»!

Με οικοδεσπότες της βραδιάς τους δύο αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς, Μαρία Κίτσου και Δημήτρη Γκοτσόπουλο, μετρήσαμε αντίστροφα για να καλωσορίσουμε το νέο έτος.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι παρουσιαστές της βραδιάς υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. «Το 2021 να μας βρει όλους υγιείς. Να μας βρει όλους νικητές. Άλλωστε η ζωή πάντα νικά. Να είμαστε λοιπόν όλοι μαζί, να είμαστε όλοι καλά και σύντομα να μπορούμε να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα. Ανάσα αγάπης, ανάσα ελπίδας, ανάσα ζωής», ήταν η ευχή του κ. Μπακογιάννη για τη νέα χρονιά.

 

Λόγω του ότι βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και αυστηρών περιορισμών, η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών κανόνων και φυσικά χωρίς την παρουσία κοινού.

Μαγευτικές εικόνες από τον αττικό ουρανό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς: