Στυγερή δολοφονία στην Ηλιούπολη-Πυροβόλησαν 38χρονο και εξαφανίστηκαν (photo)

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα πυροβόλησαν τουλάχιστον 7 φορές έναν άνδρα περίπου 38 ετών, ο οποίος φέρεται να κατέληξε λίγη ώρα μετά το περιστατικό. Αμέσως μετά το συμβάν, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα σχετιζόταν με τη νύχτα. Μάλιστα, φαίνεται ότι είχε απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. το 2015 για υπόθεση εκβιασμού.

Αν και μέχρι αυτή την ώρα άγνωστο παραμένει το κίνητρο των δραστών, οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πάνω στον άτυχο άνδρα βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το θύμα ανήκε στην ομάδα 50χρονου επιχειρηματία, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο είχε δεχθεί επίθεση από ενόπλους σε υπαίθριο πάρκινγκ έξω από φούρνο στην περιοχή Βάρης.

Επισημαίνεται ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο το στυγερό αυτό έγκλημα να συνδέεται και με την εκτέλεση ενός 56χρονου, γνωστού στον κόσμο της νύχτας, πριν από δύο περίπου εβδομάδες στα Βριλήσσια.

Εικόνες από το σημείο του συμβάντος: