Κάλαντα & Bella Ciao για τον Αλέξη Τσίπρα στην Κιβωτό του Κόσμου (Video & Εικόνες)

Την Κιβωτό του Κόσμου επισκέφθηκε, σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και τα παιδιά εκτός από τα κάλαντα, τις ζωγραφιές και την ζεστή υποδοχή, που του επιφύλαξαν, είχαν για εκείνον μία ακόμη υπέροχη έκπληξη.

Τα παιδιά αφού πρώτα έψαλλαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τα κάλαντα, στη συνέχεια με τον μικρό Νώε στο πιάνο, έκαναν την έκπληξη  τραγουδώντας του, το ιταλικό αντιφασιστικό τραγούδι, «Bella Ciaο».

Στην Κιβωτό του Κόσμου ο Αλέξης Τσίπρας

Δείτε το Video από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Κιβωτό του Κόσμου:


Ιδιαίτερα συγκινημένος Αλέξης Τσίπρας εξήγησε στα παιδιά τι λένε οι στίχοι του ιταλικού τραγουδιού εξηγώντας τους, πως πρόκειται για τα λόγια ενός αντάρτη στην αγαπημένη του πριν φύγει για να πολεμήσει ενάντια στον κατακτητή.

Τα κάλαντα και το… Bella Ciao των παιδιών της Κιβωτού στον Τσίπρα - ΤΑ ΝΕΑ

«Είναι ένα αντιφασιστικό τραγούδι. Για τον αντάρτη που πέθανε για την ελευθερία. Ήταν ωραία έκπληξη. Να είστε καλά», είπε στα παιδιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κιβωτό του Κόσμου ο Αλέξης Τσίπρας

Ιδιαίτερη στιγμή, όταν ο 9χρονος Νώε πρόσφερε στον Αλέξη Τσίπρα, ένα όμορφο καράβι, μία κιβωτό, που τα παιδιά της Κιβωτού έφτιαξαν για εκείνον, δώρο που δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον πατέρα Αντώνιο, συνομίλησε στη συνέχεια με τα παιδιά ενώ αντάλλαξαν δώρα και ευχές.