Υπόθεση Π. Παντελίδη: Η απάντηση της Μ. Αρναούτη για το ποιος οδηγούσε τελικά το αυτοκίνητο

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, το οποίο κόστισε τη ζωή στο γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ωστόσο εξακολουθούν να έρχονται στο φως νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και σχετική ανακοίνωση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος προσφάτως ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του τραγουδιστή, μια νέα κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στο τραγικό συμβάν, έρχεται να δράσει ενισχυτικά στα όσα υποστηρίζει η οικογένειά του μέχρι σήμερα, ότι δηλαδή δεν ήταν ο Π. Παντελίδης εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου.

Επί των εξελίξεων αυτών τοποθετήθηκε η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν επίσης εντός του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του θανατηφόρου τροχαίου.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα άρθρο από το ellinikahoaxes.gr, το οποίο είχε δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 2017,υπογραμμίζοντας δύο συγκεκριμένες προτάσεις.

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα».

«Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού».

Αυτές ήταν οι δύο προτάσεις που επέλεξε η Μίνα Αρναούτη, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Φρόσω Κυριάκου οδηγό του τζιπ στο τροχαίο δυστύχημα, εξαιτίας του οποίου έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής.