Με έναν "γαλαξία" αστέρια ο στολισμός της Πανεπιστημίου - Δείτε τις μαγευτικές εικόνες

Ένας “γαλαξίας” αστεριών, που σχηματίζουν σειρά από αψίδες σε μία από τις πιο κεντρικές και όμορφες λεωφόρους της Αθήνας, καταφέρνουν και σκορπούν απλόχερα την μαγεία των εορτών στους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Τα φετινά Χριστούγεννα λόγω της πανδημίας είναι πρωτόγνωρα σε όλον τον κόσμο και μπορεί η  εμπορική κίνηση στο κέντρο της Αθήνας να μην θυμίζει σε τίποτα αυτή περασμένων ετών, καθώς είμαστε πια στην έκτη εβδομάδα του lockdown για τον κορωνοϊό, ο δήμος Αθηναίων ωστόσο ξεκίνησε με κέφι και έμπνευση τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης με τα λαμπιόνια στην Πανεπιστημίου να κλέβουν την παράσταση.

Στήθηκε και στολίζεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα | LiFO

Φωταγώγηση του δέντρου της Αθήνας στο Σύνταγμα την επόμενη εβδομάδα

Ο δήμος Αθηναίων έχει τοποθετήσει ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 15 μέτρων στην πλατεία Συντάγματος και η φωταγώγησή του αναμένεται το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το εντυπωσιακό δέντρο προέρχεται από το Καρπενήσι, ενώ μαζί με την τσιμεντένια βάση του φτάνει τους 30 τόνους.

Στολίστηκε και η πλατεία Ομονοίας: Χριστουγεννιάτικο δέντρο 15 μέτρων δίπλα στο σιντριβάνι [εικόνες] | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Ολόφωτο δέντρο ξανά και στην Ομόνοια

Παράλληλα, τα γιορτινά της φόρεσε και η πλατεία Ομονοίας η οποία και αυτή στολίστηκε με ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μαγευτικός πραγματικά και ο στολισμός με τα λαμπιόνια που σχηματίζουν σειρά από πυκνές και πολύ εντυπωσιακές αψίδες αστεριών σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου.

Πανεπιστημίου χριστουγεννιάτικα φώτα

Πανεπιστημίου χριστουγεννιάτικα φώτα

Πανεπιστημίου χριστουγεννιάτικα φώτα

Πανεπιστημίου χριστουγεννιάτικα φώτα

 

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τα Χριστούγεννα, τα φώτα στην Πανεπιστημίου είχαν προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, με τον δήμο Αθηναίων, να αποδεικνύει φέτος, ότι έλαβε το μήνυμα και πραγματικά να κλείνει στόματα. Ή για να το θέσουμε καλύτερα, να τα αφήνει ανοιχτά…

 

Φωτογραφίες: INTIME NEWS