Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης-Βούρκωσε από συγκίνηση ο Κ. Ζέρβας (video)

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης φωταγωγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης,  με τον δήμαρχο την πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, να δηλώνει βουρκωμένος ότι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων είναι «η αγάπη και η αλληλεγγύη».

Σύμφωνα με το thesstoday, η τελετή ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα παρουσία του δημάρχου  και της αντιδημάρχου Τουρισμού και Πολιτισμού Μαρίας Καραγιάννη, καθώς και με τον διοικητή αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του εφημερεύοντος νοσοκομείου.

Υπό τους ήχους της Thessaloniki Youth Band άναψε το δέντρο και αμέσως μετά ο δήμαρχος αντάλλαξε δώρα με τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ, την αντιδήμαρχο και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο κ. Ζέρβας, εμφανώς συγκινημένος, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «φέτος έχουμε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο άναμμα του δέντρου. Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το οποίο  ήταν από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά και ανάσα στους συμπολίτες μας και κοντά σε εκείνους που νοσούν και δίνουν τη μάχη με την αρρώστια».