Πέθανε από κορωνοϊό ο ιδρυτής της «Oxford Company», Χρήστος Τσιόλιας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας στον κλάδο της ένδυσης και ιδρυτής της εταιρείας «Oxford Company», Χρήστος Τσιόλιας, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος της οποίας ο κ. Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος στην οποία αναφέρει τα εξής: «Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του: «Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας»
Η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς γνωστούς και φίλους οι οποίοι τον αποχαιρετούν με μηνύματά τους στα κοινωνικά δίκτυα. «Το σοκ είναι μεγάλο. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε. Ο πόνος είναι μεγάλος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου», αναφέρεται σε ένα από τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρετά τον Χρήστο Τσιόλια και η σύζυγός του.

«Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας… την σκέψη μας…. την ζωή μας» είναι το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του.

 

 

Embedded Posts – Social Plugins (facebook.com)

 

Η Oxford Company
Σημειώνεται ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έκανε τα πρώτα της βήματα στον Βόλο, ενώ σήμερα έχει παρουσία με 49 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα και περισσότερους από 200 εργαζόμενους.

Το 2019 η αλυσίδα -η οποία είχε και εξαγωγική δραστηριότητα- πραγματοποίησε πωλήσεις της τάξης των 13,8 εκατ. ευρώ (αυξημένες κατά 2,3% σε σχέση με το 2018).

Από τον Απρίλιο του 2011, η εταιρεία ανέλαβε το franchise και την αντιπροσώπευση της ιταλικής φίρμας υπόδησης GEOX.

Η έδρα της εταιρείας και οι κεντρικές εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, στο ιδιόκτητο κτίριο της, μαζί με τις διοικητικές υπηρεσίες. Στην Αθήνα βρίσκεται η έδρα της γενικής διεύθυνσης, καθώς επίσης και ένας επιπλέον επικουρικός αποθηκευτικός χώρος, για την υποστήριξη των εταιρικών και franchise καταστημάτων της αλυσίδας.

Η ανακοίνωση της εταιρίας
«Η Διοίκηση της Oxford Company με μεγάλο πόνο και βαθιά οδύνη είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απώλεια του Αντιπροέδρου της εταιρίας, Χρήστου Τσιόλια, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Η απώλεια του, αφήνει ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό του κύκλο. Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν συμπαραστάτης, οδηγός και φίλος στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή, για όλους. Αυτές τις στιγμές η σκέψη και η αγάπη όλων, είναι κοντά στην οικογένεια του, στην οποία εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια».