«Μη φοβού, μόνον πίστευε»: Συγκινεί ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, μέσα από την εντατική

«Μη φοβού, μόνον πίστευε», είναι το μήνυμα του αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου από την Εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται, έχοντας προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό Covid-19.

Επιπρόσθετα, εκφράζει ολόψυχες ευχαριστίες προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον «Ευαγγελισμό» και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε Στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και Στον Θεό των θαυμάτων.

Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση «Ο Θεός είναι μαζί μας» και την εν χορώ απάντηση «και εμείς μαζί Του», που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι «δεν θα μας αφήσει Ο Θεός».

Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: «Μη φοβού, μόνον πίστευε».

Τηλεφωνική επικοινωνία της ΠτΔ με τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο: Ευχές για ταχεία και πλήρη ανάρρωση

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα Παρασκευή τηλεφωνικά με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και σύντομη επάνοδο στα σημαντικά ποιμαντικά του καθήκοντα.