ΣΥΡΙΖΑ για απαγόρευση κυκλοφορίας: Αντιμετωπίζουν τους πολίτες σαν ανεύθυνα παιδιά

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα νέα αυστηρότερα μέτρα που ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, όσον αφορά τις μετακινήσεις των πολιτών κατά τις βραδινές ώρες, σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι αντί « η κυβέρνηση να ενισχύει το ΕΣΥ και να θωρακίζει την κοινωνία, αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ανεύθυνα παιδιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

«Η σημερινή αναγγελία της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τον κύριο Χαρδαλιά είναι μια ακόμα ψηφίδα στο μωσαϊκό του κυβερνητικού παραλόγου. Κάθε δύο μέρες η κυβέρνηση αναιρεί τον εαυτό της και επιβεβαιώνει την ανεπάρκειά της. Πριν λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμιζε τη σημασία οι πολίτες να βγαίνουν για ατομική άσκηση.

H δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από το ατομικό τζόκινγκ των πολιτών μετά τις 9

Χθες ο κ. Πιερρακάκης διέψευσε τον κ. Πέτσα που διακινούσε πληροφορίες για δήθεν 1 εκατ. SMS για ατομική άθληση.Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από το ατομικό τζόκινγκ των πολιτών μετά τις 9. Κινδυνεύει από μια κυβέρνηση που αντί να ενισχύει το ΕΣΥ και να θωρακίζει την κοινωνία αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ανεύθυνα παιδιά».