Αλλάζει η τακτική ενημέρωση για την Πανδημία: Τρις εβδομαδιαίως & παρόντος Κικίλια κάθε Τετάρτη

Από σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο το υπουργείο Υγείας θα παρέχει την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα, αλλά και των μέτρων τα οποία λαμβάνει  η κυβέρνηση για να τη θέσει υπό έλεγχο, στο πλαίσιο και του νέου lockdown.

Έτσι, πλέον η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00, στο υπουργείο Υγείας.

Επισημαίνεται μάλιστα πως πλέον, κάθε Τετάρτη, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα ενημερώνει για την κατάσταση του ΕΣΥ.

Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, σημειώνεται πάντως πως η ενημέρωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.