Ένοικος του γηροκομείου στα Ιωάννινα, στην λίστα των νεκρών του κορωνοϊού

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή 92χρονος θετικός στην COVID-19, ο οποίος φιλοξενούνταν στον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας στα Ιωάννινα, όπου όλοι οι τρόφιμοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπερήλικας με υποκείμενα νοσήματα είχε μεταφερθεί μαζί με άλλους ασθενείς από το γηροκομείο, επίσης θετικούς στον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο Φιλιατών, με τη μεταφορά και των υπολοίπων πέντε περιστατικών σε νοσοκομεία των Ιωαννίνων να κρίνεται απαραίτητη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.

Είκοσι τέσσερις ηλικιωμένοι εξακολουθούν να παραμένουν στον οίκο ευγηρίας, με την ανάγκη μεταφοράς τους σε νοσοκομείο να είναι επιβεβλημένη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν. Οι περισσότεροι είναι κατάκοιτοι και ο κορωνοϊός έχει επιβαρύνει την κατάστασή τους .

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα και το νοσοκομείο Χατζηκώστα συνδράμει στη νοσηλεία περιστατικών COVID-19 με 11 κλίνες στο Πολυδύναμο Κέντρο και δίνεται μάχη προκειμένου εντός της εβδομάδας να λειτουργήσουν συνολικά 24 κλίνες ενώ στο ΠΓΝΙ είναι έτοιμη και η 4η Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Τρεις νέοι θάνατοι – Στους 669 οι νεκροί στην Ελλάδα

Έως το μεσημέρι της Τετάρτης τέσσερις ακόμα συμπολίτες μας κατέληξαν δυστυχώς μετά από μάχη με τον κορωνοϊό και τις επιπλοκές του, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών της πανδημίας στην Ελλάδα, στους 669.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου την μάχη για τη ζωή, έχασαν:

Ένας 89χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ένας 60χρονος με υποκείμενα νοσήματα στο «Σωτηρία»

Και ένας 87χρονος με υποκείμενα νοσήματα που ήταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Πατρών

Η απώλεια των τεσσάρων συμπολιτών μας, ανεβάζει δυστυχώς τον συνολικό αριθμό των νεκρών του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα στους 669.