Θρήνος στον Άγιο Στέφανο: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου όπου εντοπίστηκαν 3 κρούσματα κορωνοϊού

Τέλος έδωσε στη ζωή του, το πρωί της Τετάρτης, ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στο οποίο τη Δευτέρα είχαν εντοπιστεί τρία κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα είχε προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στις υγειονομικές αρχές της χώρας, καθώς στο συγκεκριμένο γηροκομείο, το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο Αττικής, είχαν εντοπιστεί τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, θετικές στον κορωνοϊό βρέθηκαν δύο εργαζόμενες ηλικίας 33 και 47 ετών, και μία 87χρονη που ζει στη δομή.

Τεστ για κορωνοϊό φέρεται να είχαν διενεργηθεί δύο φορές στο συγκεκριμένο γηροκομείο. Η πρώτη ήταν στις 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα, ενώ τη Δευτέρα 19/10, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου προέβη με δική του πρωτοβουλία σε διενέργεια rapid test, εκ των οποίων προέκυψαν τα τρία νέα θετικά κρούσματα.

Η ανάρτηση του γηροκομείου για τον θάνατο του 41χρονου

Με αφορμή το τραγικό αυτό συμβάν, ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Κατσέλης, εξέφρασε τη θλίψη του μέσω σχετικής ανακοίνωσής του.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη, για την αυτοκτονία του 41χρονου

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος υπήρξε εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»