«Λουκέτο» σε 94 σχολεία ή τμήματα λόγω κρούσματος κορωνοϊού – Αναλυτικά η λίστα

Μεγαλώνει συνεχώς δυστυχώς η λίστα του υπουργείου Παιδείας για τις εκπαιδευτικές δομές που βάζουν προσωρινό «λουκέτο» λόγω κρούσματος κορωνοϊού, με βάση και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν καταρτισθεί.

Η σημερινή λίστα αριθμεί συνολικά 94 σχολεία ή τμήματα, σε αυτή περιλαμβάνονται και όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας, όπου τα σχολεία μένουν κλειστά μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει κλειστό το ειδικό δημοτικό σχολείο Σαλαμίνας, ενώ μέχρι την 1η Οκτωβρίου το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης.

Κλειστά επίσης θα παραμείνουν έως 1η Οκτωβρίου το 14ο νηπιαγωγείο Καβάλας, έως 29-09-2020 το 7ο γυμνάσιο Νέας Σμύρνης και ως τη 2α Οκτωβρίου το 2ο γυμνάσιο Πετρούπολης.

Προς το παρόν, τα περισσότερα «λουκέτα» μπαίνουν σε τμήματα, ενώ στην πλειονότητά τους, οι κλειστές εκπαιδευτικές δομές βρίσκονται στην Αττική.

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική λίστα

Για τις ανανεώσεις και τις αλλαγές που προκύπτουν, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας στη διεύθυνση (https://www.sch.gr/anastoli/web/index.php).