Φρίκη στην Εύβοια: Βρήκαν πνιγμένο το μωράκι τους στο πλημμυρισμένο σπίτι - 5 οι νεκροί στην περιοχή

Συγκλονίζει η είδηση του πνιγμένου βρέφους στην Εύβοια από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 3, ίσως και 4 νεκρούς.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η οικογένεια είχε πάει στα Πολιτικά Ευβοίας για διακοπές. Το σπίτι που έμεναν πλημμύρισε όπως και ολόκληρη η περιοχή.

Ψάχνονταςτο 8 μόλις μηνών μωρό τους, το βρήκαν δυστυχώς νεκρό μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι, ζώντας αυτό που κανένας γονιός δεν θέλει ποτέ να ζήσει.

Και τέταρτος νεκρός στην περιοχή

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,  που μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση μιλούν για τον εντοπισμό και τέταρτου νεκρού και συγκεκριμένα για  39χρονο στο Μπούρτζι, μία πληροφορία που ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ιδιαίτερα στα Ψαχνά και στα Πολιτικά το μεγαλύτερο μέρος των σπιτιών έχουν πλημμυρίσει και οι προσπάθειες απεγκλωβισμού συνεχίζονται, μέσα από νερά και λάσπες, ενώ μετά τις 8 το πρωί άρχισε σιγά-σιγά να πέφτει η ένταση της βροχής και το κύμα μετακινήθηκε περισσότερο νότια.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι νεκροί στην δοκιμαζομενη βόρεια Εύβοια, είναι δυστυχώς πέντε, ενώ δύο άνθρωποι αγνοούνται.