Επιστρέφει εκτάκτως ο Σωτήρης Τσιόδρας: Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά η ενημέρωση για τον κορωνοϊό στις 18:00

O Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Ο «συναγερμός» για τα κρούσματα παίρνει την πιο επίσημη μορφή, αφού η παρουσία Τσιόδρα θα δώσει με τον πιο επείγοντα και σαφή τρόπο το νόημα της αφύπνισης και της προσοχής ώστε να μην συνεχιστεί η διασπορά μέσω ασυνείδητων συμπεριφορών, ενώ με αυτή του την κίνηση ο Σωτήρης Τσιόδρας ουσιαστικά διαψεύδει πρακτικά όσα δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο καθηγητής είχε εξαφανιστεί και πως απηχε από το προσκήνιο λόγω διαφωνιών με τις κυβερνητικές επιλογές.

Εξάλλου υπενθυμίζεται, πως ο έγκριτος λοιμωξιολόγος, συμμετέχει κάθε δύο ημέρες στην τηλεδιάσκεψη, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ενημέρωση από τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο της χώρας θεωρείται έκτακτη. Από την Τρίτη επιστρέφει η τακτική, εβδομαδιαία ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά στη 13:00.