Επική αντίδραση πιτσιρικά μόλις είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το viral βίντεο με την "λιποθυμία" του

Πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων σχολείων σήμερα, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας «Έλλη Αλεξίου». Μαζί με τον Πρωθυπουργό, η Υπουργός Παιδεία και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του ενημερώθηκε από τον διευθυντή του σχολείου Γιώργο Αντωνιάδη για το πώς κυλά η πρώτη μέρα επιστροφής στο σχολείο, με μεγάλο ποσοστό συμμετοχής μαθητών και χωρίς απουσία δασκάλου. Συζητήθηκαν οι κανόνες, αλλά και οι νέες συνήθειες με τις οποίες καλούνται να εναρμονιστούν μαθητές και διδακτικό προσωπικό.

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ωστόσο, την παράσταση φαίνεται ότι έκλεψε ένας μαθητής, που στην θέα του πρωθυπουργού δεν άντεξε και… “λιποθύμησε”.

Μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στο προαύλιο με τη Νίκη Κεραμέως και τη Σοφία Ζαχαράκη, έκανε μία πρώτη βόλτα στο προαύλιο. Εκεί, μία δασκάλα απευθυνόμενη στους μαθητές τους ρώτησε αν ξέρουν ποιος είναι ο κύριος που βρέθηκε μαζί τους. Όταν τους ενημέρωσε πως πρόκειται για τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ένας μαθητής… “λιποθύμησε”. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε το χιούμορ του και… επιβεβαίωσε το γεγονός, ρωτώντας μάλιστα τους μαθητές εάν έχουν μαζί τους τα αντισηπτικά τους.

Δείτε το βίντεο με την viral αντίδραση του μικρού μαθητή: