Θρίλερ στο Λουτράκι: Τέσσερις νεκροί σε σπηλιά - Εικασίες πως έψαχναν για θησαυρό

Τέσσερις άνδρες έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι Λουτρακίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, οι τέσσερις άνδρες, που είχαν μαζί τους γεννήτρια, ανασύρθηκαν νεκροί από φρέαρ.

Στην επιχείρηση για την ανάσυρσή τους συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, πρόκειται για 4 άνδρες ηλικίας από 34 έως 65 ετών. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου κο Γιώργο Γκιώνη, που μίλησε στο Open, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.

Δείτε το Video:

Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν μέσα στο σπήλαιο Καρπουνάρι, ενώ μαζί τους είχαν και μια γεννήτρια από τα καυσαέρια της οποίας πιθανότατα κατέληξαν. Οι σοροί τους, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου.

O συναγερμός σήμανε στις 2 τα ξημερώματα στο Λουτράκι, όταν μια γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία για τέσσερα άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε χαράδρα σπηλαίου. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η γυναίκα που ειδοποίησε, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών. Για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που τα 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα loutraki365, το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως να βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό. Σύμφωνα μάλιστα με την εν λόγω ιστοσελίδα, κάποιοι από αυτούς φέρονται να βρέθηκαν νεκροί, ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.

Με βάση αυτό το σενάριο, απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο, υπό το φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5 τα ξημερώματα, ξεκίνησε και η επιχείρηση για την ανάσυρση των σορών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Η πορεία των ερευνών – Στοιχεία για τα θύματα και την τραγωδία

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σήμερα τα ξημερώματα, σε βάθος πέντε μέτρων μέσα στην σπηλιά Καρμπουνάρι, στην περιοχή του Λουτρακίου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά διερευνά ακόμη τον λόγο, για τον οποίο είχαν πάει στο σημείο οι τέσσερις άνδρες.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σημειώνεται, ότι οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά.