Συνελήφθη ξανά ο καταδικασμένος για παιδεραστία Νίκος Σειραγάκης

Με εντολή του Εισαγγελέα Γρεβενών συνελήφθη και πάλι, ο καταδικασμένος για παιδεραστία Νίκος Σειραγάκης, από το Ρέθυμνο, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί, πριν από λίγες ημέρες.

Ο άνδρας συνελήφθη με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Σύμφωνα με το βούλευμα, με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του, ο Νίκος Σειραγάκης ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς, ωστόσο εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων, ενημερώθηκε άμεσα ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, οπότε οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του παιδεραστή, για τον οποίον το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει, εάν θα παραμείνει ελεύθερος ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης, ενώ θυμίζουμε έχει ξεσπάσει σάλος εξ αρχής με την αποφυλάκισή του συνολικά 8 χρόνια, μετά την επιβολή ποινής 401 ετών κάθειρξης.