Θεσσαλονίκη: Το μένος για την μητέρα και το αιματηρό φινάλε μιας οικογενειακής τραγωδίας

Το κακό ξεκίνησε από τη στιγμή που ο 32χρονος άρχισε να κυνηγάει στη γειτονιά με ένα σίδερο τη μητέρα του για να τη χτυπήσει. Ο νεαρός άνδρας είχε ψυχολογικά προβλήματα και  μένος με τη μητέρα του, είπε ο μάρτυρας. Κατάφερε να πείσει τον 32χρονο να μπει στο σπίτι και τον ηρέμησε, πρόσθεσε. Καρέ καρέ το πώς συνέβη το φονικό στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας πατέρας σκότωσε τον γιο του,  περιέγραψε ο Νικήτας Γουτοκόλης, γείτονας της οικογένειας και ο άνθρωπος που, όπως είπε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του και τον 32χρονο να ξεψυχά στα χέρια του.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, όταν  εμφανίστηκε ο πατέρας του, ο 32χρονος εξαγριώθηκε. «Σηκώθηκε και τον γρονθοκόπησε άσχημα» τόνισε. Και πάλι εκείνος, λέει, παρενέβη και σήκωσε το θύμα πάνω από τον πεσμένο πατέρα του και τον πήγε στην άκρη.

Τότε όμως «ξέφυγε από την προσοχή μου ο πατέρας, μπήκε μέσα, πήρε το όπλο και μας πυροβόλησε τρεις φορές. Τα σκάγια με χτύπησαν πολύ ελαφριά. Πήρα το τραυματισμένο θύμα, τύλιξα το χέρι του που ήταν σακατεμένο και προσπάθησα να τον πάω προς το σπίτι μου. Τότε ξαναβγήκε ο πατέρας, πυροβόλησε άλλες τρεις φορές. Το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου».