Στα χαρακώματα Άδωνις-Ακρίτα

Έντονη ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στην νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που επικρίνει τη σύζυγο του πρωθυπουργού Ευγενία Μανωλίδου με αφορμή ένα ψεύτικο tweet.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο μήνυμα και τις αντιδράσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Αισθάνομαι ότι γινόμαστε ζούγκλα! Στέλνω μήνυμα προς την Έλενα Ακρίτα, η οποία είναι μία πολύ δυνατή ‘’πένα’’, δεν μπορεί να υποτιμά τον εαυτό της κατ’ αυτόν τον τρόπο, να διακινεί ψεύτικα Tweet, να υβρίζει ανθρώπους και αντί να ζητά συγγνώμη να συνεχίζει να υβρίζει! Αυτό δείχνει πάρα πολύ κακό χαρακτήρα! Θα την καλούσα να ρίξει λίγο τους τόνους. Το συνέχισε και σήμερα και με ψεύτικη φωτογραφία”.

H Ελενα Ακρίτα έσπευσε να σβήσει το σχόλιό της για την επίμαχη -και fake- ανάρτηση της κ. Μανωλίδου που φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του Αδωνι Γεωργιάδη και πέρασε η οικογένεια για 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ. Και υποτίθεται ότι προσθέτει: “Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε”.

"Καρφιά" Άδωνι στην Έλενα Ακρίτα για το fake tweet της Μανωλίδου: Υβρίζει αντί να πει μια συγγνώμη

Αφορμή για την fake ανάρτηση ήταν μια αμφιλεγόμενη δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη που επιχείρησε να υπερασπιστεί τα 800 ευρώ του επιδόματος σε όσους έχει ανασταλεί η σύμβαση, σημειώνοντας οτι αφού είμαστε σπίτι, τα χρήματα είναι αρκετά. Προσθέτοντας οτι αφού δεν μπορούμε να βγούμε και να κάνουμε έξοδα, ολα τα χρήματα πάνε στο φαγητό και κατέληγε: “Πόσα κιλά θα γίνουμε επιτέλους; 300 κιλά;”.

Με τη φράση: Αυτό που σε βρίζουν για κάτι που δεν έκανες, μόνο και μόνο για να σε βρίσουν, πώς να λέγεται άραγε… αντέδρασε η κ. Μανωλίδου

 

Και η κ. Ακρίτα της απάντησε:

ακρίτα2