Παραχώρηση της "Volvo Car Hellas" στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό: 5 οχήματα για το έργο του, σε καιρούς πανδημίας

Πέντε οχήματά της, παραχώρησε η “Volvo Car Hellas”, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η κρίση του κορωνοϊού, αναγνωρίζοντας το πολυποίκιλο έργο του και ειδικότερα τις πολυάριθμες δράσεις, που υλοποιούνται από τους εθελοντές και τους εργαζομένους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. 

Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, ενώ η προσφορά της εταιρείας περιλαμβάνει και το κόστος του καυσίμου για τις μετακινήσεις.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας προκειμένου να παραλάβει και επίσημα τα αυτοκίνητα, δηλώνοντας ότι μια τέτοια πρωτοβουλία δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας “Volvo Car Hellas” στο ανθρωπιστικό μας έργο και μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε, ακόμα καλύτερα, στις αυξημένες ανάγκες της εποχής.

Ευελπιστούμε, ότι η ως άνω προσφορά θα βρει και άλλους μιμητές, καθόσον οι ανάγκες του Οργανισμού μας την τρέχουσα χρονική περίοδο είναι αρκετά μεγάλες, πρόσθεσε ο κος Αυγερινός.